Burlövsloppet 2023 - anmälan

LÄS MER

Burlövsloppet är löp- och knattelopp som arrangeras av Arlövs Boll- och Idrottsförening i samarbete med Burlövs kommun och sträcker sig genom Burlöv, Åkarp och Arlöv. Loppet hålls i samband med Burlövsfesten och det finns 2 olika klasser: 10 km och knattelopp. 10 km loppet har en startavgift på 100kr men knatteloppet är avgiftsfritt för alla. Fokus är på motion och gemenskap. 

10 km är ett masstartslopp och börjar vid Burlöv center för att sedan röra sig genom både Åkarp och Arlöv innan det avslutas vid Burlöv Center igen. Nyheter för i år är att vi nu har en damklass och en herrklass. Det kommer också att vara tidtagning på alla som springer. Det kommer också vara bättre uppmärkning av sträckan och fler volotnärer på plats ute på banan. Loppet sponsras av Nordic Wellness och första och andra plats i varje klass vinner medlemskap på Nordic Wellness.  

Knatteloppet har startplats på Burlöv Center och sedan springer man i Svenshög. Knatteloppet är uppdelat i två grupper och riktar sig till barn mellan 5–8 år och 9–12 år. 

Anmälan görs via länken nedan. När man är anmäld så får man ett bekräftelsemail. Man får också ett mail med instruktioner om betalning av startavgift. Avgiften betalas via swish eller bankgiro till Arlövs BI. 

Företag som är baserade i kommunen har möjlighet att engagera sig i Burlövsfesten och Burlövsloppet och bjuda sina anställda på anmälningsavgiften till loppet. Ta kontakt med producent för Burlövsfesten Kristian Anshelm, kristian.anshelm@burlov.se 

https://www.arlovsbi.se/

 

Behandling av personuppgifter

I Burlövs kommun hanterar vi, precis som många andra organisationer, ett stort antal personuppgifter. Det kan vara till exempel namn, adresser och personnummer. Här får du veta hur vi behandlar dina personuppgifter, vilka bestämmelser som gäller och vilka rättigheter du har som medborgare när det gäller dina personuppgifter.

Information kring Burlövs kommuns behandling av personuppgifter

 

Frågor om e-tjänsten

Kristian Anshelm
kristian.anshelm@burlov.se
040-6256215

Personuppgiftsansvarig

Dataskyddsombud i Burlövs kommun
dataskyddsombud@burlov.se

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa