Vill du hjälpa till - anmäl ditt intresse här

LÄS MER

Vill du hjälpa till - anmäl ditt intresse här

Konsekvenserna av Coronaviruset är svåra att överblicka. Det är flera som hör av sig till oss och vill hjälpa till och via denna e-tjänst kan du anmäla ditt intresse.

Hjälpa till i kommunal verksamhet

Observera att detta handlar om ett intresse av att hjälpa till vid ett eventuell behov. Är du däremot intresserad av en ordinarie tjänst, tidsbegränsad eller tillsvidareanställning, hänvisar vi till lediga jobb inom Burlövs kommun.  Du som redan är anställd hos Burlövs kommun ska vända dig till din närmsta chef om du vill jobba mer.  

De områden som du kan visa intresse för att hjälpa till inom är följande:

  • Förskola och skola; för att ge möjlighet för föräldrar att arbeta.
  • Omsorg om de med särskilda behov och de äldre; en verksamhet som pågår dygnet runt och som inte går att stänga.
  • Kök, vaktmästeri, lokalvård, transporter med mera.

Hjälpa till som volontär i samhället:

  • Vill du ställa upp som volontär för att stötta vid enstaka tillfällen eller specifika moment ber vi dig att kontakta frivilligorganisationer så som Röda Korset. 

Bli volontär - Röda Korsets webbplats. 

Information om intresseanmälan

Du anmäler ditt intresse för att hjälpa till via denna e-tjänst. E-tjänsten planeras vara öppen till augusti 2020 och de uppgifter du lämnas sparas till december 2020. Därefter kommer dina uppgifter att raderas. 

Behandling av personuppgifter

Fråga om inloggning

Om du väljer att logga in hämtas vissa uppgifter automatiskt från exempelvis Skatteverket. Om du loggar in sparas också ditt ärende under "Mina sidor". Där återfinner du även dina övriga ärenden tillsammans med registrerade personuppgifter och eventuella köplatser eller bokningar som du gjort.

Gå vidare utan inloggning

Du kommer att gå igenom följande steg:

Föregående Nästa